torstai 21. heinäkuuta 2011

CUPCAKE talvi 2011/2012 saapunut -10% ALE

CUPCAKE talvimallisto saapunut melkein kokonaan mm. suloiset polkadot talvihaalarit ja anorakit. Vielä tulossa mm. harmaa/pinkki polkadot talvihaalareita ja talvitakkeja. Tytöille ruskea/pinkkejä sydänfleecetakkeja, pilkullisia toppahanskoja, ihania sadeasuja tytöille ja pojille. Osa tuotteista on jo tehtaaltakin loppu joten kannattaa olla nopea jos ei halua jäädä ilman talven hienoimpia talvivaatteita! Toistaiseksi vielä -10% ALE nopeimmille kaikista CUPCAKE tuotteista, niin uusista kuin aletuotteistakin. Ale voimassa niinkauan kuin Cupcake osiossa aleteksti. Ale koskee siis kaikkia paitsi talven anorakkeja.

Tässä muutama kuva uutuuksista:
2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti -10% ale ei ole enää voimassa? Onko tyttöjen harmaata haalaria tulossa? 98cm koko olisi meillä hakusessa ja siihen pinkit hanskat kaveriksi.

    VastaaPoista
  2. Hei,

    ale ei valitettavasti ole enää voimassa. Harmaata haalaria sekä lisää hanskoja tulossa mutta toimituspäivää ei ole ilmoitettu vielä. Voit tehdä ennakkotilauksen ja ilmoittaa lisätietokentässä toivomasi koot niin saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

    Terveisin Linda, RATKIRIEMU

    VastaaPoista